#

HET PLAN VOSSEPARK 2.0

Wonen aan de groene rand van het stadscentrum van Heerlen.

Aan de oostzijde van Heerlen wordt de nieuwe woonwijk Vossepark 2.0 gerealiseerd. In dit nieuwe Vossepark wordt ruimte geboden voor comfortabel en aangenaam wonen en sluit qua architectuur en groenvoorzieningen prima aan bij het oude Vossepark, dat direct aan de overkant ligt. Vlakbij het stadscentrum en uitvalswegen.

Planopzet

Het plan bestaat uit totaal 65 woningen, onderverdeeld in comfortabele eengezinswoningen en geriefelijke patiowoningen (type bungalow).

Iedere woning is praktisch ingedeeld, energiezuinig en uitstekend geïsoleerd. Daarnaast is hier goed rekening gehouden met de wensen van jonge mensen, die op zoek zijn naar een fijne eengezinswoning én mensen op leeftijd, die juist iets kleiner willen wonen. Alle woningen hebben een vriendelijke uitstraling, comfortabele indeling en zijn bovendien prima betaalbaar.

Verkaveling bekijken

Ontwikkeling Vossepark 2.0

De ontwikkeling en realisatie van dit project is tot stand gekomen middels een samenwerkingsverband tussen Wonen Zuid, Grouwels Daelmans Vastgoed en Vastgoed Ontwikkelings Centrum (V.O.C.).

Grouwels Daelmans en V.O.C. waren al betrokken bij de ontwikkeling van het ‘oude’ Vossepark en in aansluiting op dit succes lanceren wij nu met gepaste trots het nieuwe plan Vossepark 2.0.